Hej Lizas tatueringar!

Liza född 1994

min första gjorde jag 2010 mitt namn i nacken
min andra gjorde jag 2011 en text på innersidan av överarmen , alis volat propiis ( hon flyger med sina egna vingar, på latin) den gjorde jag för att jag alltid har klarat mig ut ur jobbiga situationer själv utan någons hjälp.
min tredje är en tatuering som går på sidan av magen, den gjorde jag för att jag ville ha något som skulle pryda sidan fint !
min fjärde tatuering är en orm på halsen, då jag älskar ormar
min femte är mina syskons namn på skuldran, nu har jag dom alltid med mig vad som än händer
den sjätte tatueringen är en text över bröstet , Amor vincint omnia ( kärlek övervinner allt ,på latin)  den gjorde jag för att jag det är ett fint citat och för att om det är äkta kärlek så övervinner det allt.

Hej Nathalies tatueringar!

Jag heter Nathalie och är 22 år (fyller 23 till våren).
När jag var 15 år tatuerade jag mig för första gången då en ödla på höger skuldra som jag själv ritat, nästa blev en drake då jag var 17 år. Den hamnade på vänster arm. Därefter tatuerade jag en pinuppa på min högra arm under våren 2009 då jag var 20 år (det står fel under bilden). Hösten samma år tatuerade jag jukeboxen som hon sitter på. Året därefter 2011 någon månad innan jag skulle fylla 22 år tatuerade jag ett fyrklöver på höger handled då jag var i Thailand. Alla tatueringar utom fyrklövret är gjorda i Trelleborg av någon jag inte minns namnet på tyvärr.. Det var iaf på studio M&C. Ingen av dom har någon speciell djup betydelse mer än att jag fann dom tjusiga då jag gjord dom.
/http://nathalieisaksson89.blogg.se

Hej Karolinas tatueringar!


Jag har en blogg: http://liinanonstop.blogg.se

Bloggar om allt möjligt, men älskar tatueringar så det blir en hel del om sånt, lägger även upp egna bilder jag målar........ :)

Texten över vänstra sidan gjorde jag hos Never Die Tattoo i Göteborg, det var en tjej som verkar ha slutat på studion som gjorde den... mest för att jag gillar låten (One Day Too Late - Skillet) och för att jag gillar budskapet starkt.
Skallen på höger sida gjorde jag hos en tjej (Elin) som inte har någon studio tyvärr - sjukt duktig ändå. Jag hittade en otroligt vacker skiss som jag föll för direkt och bestämde mig för att printa in den!! :D
Oklokt val att köra över revbenen (då särskilt skallen) haha, men men!! Vill man vara fin får man lida pin! Haha.

Galet nöjd med båda!!

Hej Lottas tatuering!

Lotta, född -88.

Åkerbärsbloman - för mitt kära norrbotten. (landskapsblomma)

Gjord 2011 av Eva Gyllemalm (fd. Adermalm) på angeleye tattoo, Töre.


Hej Sandras tatueringar!


Sandra heter jag och är född -93.
Jag gjorde min första tatuering (benet) när jag var 15 och den betyder inte ett smack men jag gillar den :D Min andra (ryggen) gjordes en månad innan jag fyllde 17 och tecknen betyder tro, hopp och kärlek. Den har en betydelse bakom sig som är ganska speciell för mej. Den tredje och än så länge sista, gjordes samtidigt som en andra och det är mitt stjärntecken Stenbocken! Den fjärde är på om en månad och visar gärna upp den då :D 
Mina tatueringar är gjorda av Micke i Trollhättan som man enkelt hittar på micketattoo.se

RSS 2.0