Hej Cassandras tatuering!

Cassandra, född 1992
Gjord av Pernilla, Alingsås Custom Tattoo.
Först tänkte jag och pappa göra likadana tatueringar, med samma text. För jag tycker texten passar så grymt bra in på mig och min pappa (En rad ur Oasis - Live Forever). Trots att den kan tolkas flummig och djup så handlar den mest om två människor som förstår varandras internskämt, haha. Dock fattade inte pappa budskapet så han ville inte göra den +  att han tyckte att låten var kass, så nu har jag den mest där för att det är min absoluta favoritlåt. Blir alltid på så grymt bra humör när jag hör den.

Hej Julias tatuering!

Hejsan!
Jag har varit med förut på denna blogg. Har nu kompletterat min tidigare ros-tatuering med en sugar skull. Och ett par svalor som flyger runt på undre-överarm.
3,5 timma sammanlagt under nålen för denna skalle. Jag är skitnöjd och snart så bokar jag in en ny tid för att göra färdigt alltihopa. (Då svalorna ännu bara är konturer)
Även denna är gjord hos Lord Emmoth Tattoo i Lycksele.

(ursäkta dålig cam-kvalité!)
Mvh Julia Melin, Lycksele

Hej Alicias tatuering!

Hej!

Mitt namn är Alicia och jag har alltid velat tatuera mig men inte fått det förräns jag fyllde 18 så iår dagen innan jag fyllde 18 (tatueraren tyckte det var okej) gjorde jag denna tatuering. Jag gjorde den hos Teds Tattoo och är mer än nöjd! Tror man förstår själv varför jag gjorde den, utan min mamma hade jag inte varit här idag, hon har hjälpt mig genom allt svårt jag gått igenom.

http://aamfa.blogg.se/

Med vänliga hälsningar Alicia

RSS 2.0