Hej Matildas tatuering!


Matilda -93
Christoffer Alvärn som är en kompis gjorde min första tatuering 2011. Han har hemma studio så fick bli där.
Familia omnia mea som det står betyder familjen är mitt allt och det är för att dom stått bakom mig under en väldigt jobbig period jag hade förut.
Thesmileonme.blogg.se där jag bloggar om smycken, min utbildning som brandman och sjuksköterska, fester eftersom jag är partybrud nr 1, tatueringar och smycken.

Hej Lottas tatuering!

Hej! Lotta heter jag och är född 1984, 27 år i skrivande stund med andra ord! :) Denna tatuering är gjord för ganska exakt 1 år sen.. Gjorde den hos Tomas Nordström på InkLine i Gällivare! Gjorde denna tatuering för att jag kände att det var ett motiv jag ville leva med resten av livet helt enkelt! Oavsett vad som händer min lilla vovve så har jag alltid kvar ett minne! :)
Bloggar gör jag på: lotttablom.blogg.se

Hej Anna Sofias tatuering!

Hej hej ! Nu har jag äntligen fått klart min fenix som jag skickat in till er tidigare ! Så tänkte lämna in ytterligare ett bidrag på hur den blev :)

Anna Sofia Norman heter jag, född 1991. Är alltså 21 år gammal nu !
Han som har tatuerat mig heter Tomaas Nordström och han jobbar på Ink Line i Gällivare, och denna gjordes 7/2 2012. Konturerna gjordes 21/3 2011.
jag gjorde min fenix för att jag tycker dom är vackra och dom står för så fina saker. Sen ville jag ha den i färg för att den skulle få mer liv !

min blogg är http://erniiee.blogg.se

tack och hej ! :)

RSS 2.0